Ondernemer Centraal juni 2018

Ondernemen en ondernemerschap, daar ging het om tijdens de tweede Week van de Ondernemer van 17 tot en met 25 mei. Een succesvol programma dat de gemeente organiseert met en voor lokale ondernemers.

Het programma bestond uit zeven onderdelen, waarvoor ondernemers zich afzonderlijk konden inschrijven. Op de website weekvandeondernemer.nl zijn de thema’s terug te lezen, als smaakmaker voor volgend jaar.

Business Voice:

Het programma opende met het Business Voice Ondernemersontbijt. In dit concept presenteerden ondernemers in een korte pitch hun groeiambitie aan een panel van gedreven coaches. Was een coach getriggerd, dan draaide de stoel en ontstond er een match. Deelnemer Igor Gootjes bijvoorbeeld vond zijn coach Jetze Kempenaar een ‘supermatch’.

Golfmiddag:

Evenals vorig jaar liepen ervaren en startende golfers warm voor de Businessclub Golfmiddag bij Golfclub Emmeloord. Naast de netwerkborrel bij TPC dé gelegenheid om informeel te netwerken.

Lunch & Learn:

Tijdens de Lunch & Learn werden ondernemers door deskundigen geïnformeerd over actuele thema’s die impact hebben op hun dagelijkse bedrijfsvoering. Energienormen voor bedrijfsgebouwen en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (foto) 
riepen heel wat vragen op.

Startersavond:
Leren en ervaringen delen stonden centraal tijdens de startersavond. In de workshop ‘Boost je business’ kregen startende ondernemers praktische tips aan de hand van de strategie ‘know – like – trust’. “Wees niet zelf verliefd op je product, maar laat je klant verliefd worden op je product.” In de Masterclass leerden ze hun bedrijf te pitchen in 0,6 seconde, 6 seconden en 60 seconden.

Golfmiddag
De golfmiddag bij Golfclub Emmeloord
Lunch & learn
Lunch & learn
Startersavond
Een impressie van de startersavond