Ondernemer Centraal september 2020Eric Hanson

Veel ondernemers zien zich door de coronacrisis genoodzaakt hun bakens te verzetten. De vernieuwde Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland biedt u de kans om over de landsgrenzen heen te gaan.

De regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland biedt sinds twee jaar de Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland. Deze is bedoeld voor ervaren ondernemers die eigenaar zijn van een financieel gezond MKB-bedrijf met meerdere personeelsleden. Een voucher is een financiële tegemoetkoming om een volgende stap in de ontwikkeling van uw bedrijf te kunnen zetten. Met de bestaande regeling konden al de vouchers Kennis & Expertise, Persoonlijke Ontwikkeling en Bedrijfsscholingsscan worden aangevraagd. Met de onlangs vernieuwde regeling kunt u ook een voucher Internationaal Ondernemen aanvragen. Hiermee kunt u namelijk kennis en faciliteiten inhuren voor onder meer marktonderzoek, matchmaking en training. Maar ook deelname aan een buitenlandse handelsmissie of een beurs komen ook in aanmerking voor subsidie.

Eric Hanson is International Trade Developer bij Horizon Flevoland. Hij heeft de taak Flevolandse ondernemers te ondersteunen bij hun vragen rondom internationale handel. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Eric om de mogelijkheden te bespreken. Hij is bereikbaar via e-mail: eric.hanson@horizonflevoland.nl of telefonisch: 06 – 18 15 92 99.