Nickie de Vries en Moniek Bom
Nickie de Vries en Moniek Bom

Het is een unieke kans, die je als ondernemer moet grijpen.” Dat zegt René van Amersfoort over de mogelijkheden die Upgrade Jezelf Regio Zwolle biedt.

Upgrade Jezelf is een initiatief van 19 samenwerkende gemeenten uit Regio Zwolle, waaronder Noordoostpolder.Vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle biedt Upgrade Jezelf ondernemers onder meer een financieel steuntje in de rug om te investeren in opleiding van hun medewerkers. “Op de dag dat ik er van hoorde, ben ik meteen naar de site gegaan en heb een aanvraag ingediend”, zegt Van Amersfoort. van vABC uit Emmeloord. “Al onze medewerkers die hier nieuw binnenkomen laten wij – ongeacht hun opleidingsniveau – dezelfde cursus communicatie volgen. Dat doen wij al twintig jaar via dezelfde partner, omdat die training het beste met ons matcht. Nu hadden we daar voor dit jaar al een reservering voor gedaan. Twee medewerkers zouden de cursus doen en de rest hadden we vanwege corona door willen schuiven naar volgend jaar. Tot ik hoorde van Upgrade Jezelf. Nu kunnen we dankzij die cofinanciering zelfs vijf medewerkers de cursus laten doen.”

Heeft u ook een plan om te investeren in mensen?
Voor hulp bij uw aanvraag voor cofinanciering kunt u een rechtstreeks beroep doen op adviseurs Nickie de Vries en Moniek Bom. Ze beantwoorden vragen en kijken mee of het plan in aanmerking komt voor subsidie. Voor meer informatie en aanvragen: upgradejezelfregiozwolle.nl

Nickie de Vries: 06 – 11 22 52 59; en Moniek Bom: 06 – 10 46 20 95.