Wil je als ondernemer leren van de ervaringen en unieke kennis van collega-ondernemers? Good Practice van Kennispoort Regio Zwolle kan je koppelen aan een koploper bij jou in de buurt, zodat jouw bedrijf sneller kan ontwikkelen en je je netwerk kunt verbreden. 

Kennispoort Regio Zwolle -waar ook de Noordoostpolder onder valt- helpt bedrijven innoveren, vernieuwend te ondernemen en internationaal zaken te doen. Onafhankelijk, kosteloos en praktisch met evenementen, producten, diensten en processen.
Good Practice is daar een nieuw onderdeel van. Doel is om het ondernemerschap in onze regio te versterken en vergroten. Een selectiecommissie vraagt ondernemers met verschillende expertises om collega-ondernemers te helpen. De eerste drie koplopers zijn: Erik Jutstra van Moderna, Ton Bos van WeCobot en Erik Otten van Webstores. Good Practice is een initiatief van de Economic Board Regio Zwolle en een project van de Regio Deal Regio Zwolle. Kennispoort Regio Zwolle voert het programma uit.
Uiteindelijk wordt er een team van 25 koplopers samengesteld, die hun praktijkervaring willen delen met ondernemers. Van vraagstukken over interne bedrijfsvoering, het vinden en behouden van personeel tot het samenbrengen van mens en techniek: de koplopers hebben ieder hun eigen kennisgebied.
De koplopers delen hun praktijkervaring via de online kanalen van Kennispoort en tijdens bijeenkomsten met andere ondernemers. Daarnaast krijgen de aangewezen koplopers een budget om hun eigen kennis verder te ontwikkelen.

kennispoortregiozwolle.nl/goodpractice