Ondernemer Centraal maart 2018

Kennispoort het innovatienetwerk in de regio Zwolle, stimuleert het bedenken van vernieuwende ideeën en helpt ondernemers hiermee verder.

Ondernemers geven vaak aan dat ze niet bezig zijn met innovatie, omdat hierbij wordt gedacht aan technische oplossingen. Ze vragen zich af: „Ik wil met mijn bedrijf groeien, maar hoe?”, of „Hoe kom ik aan financiering voor mijn idee?” en „Ik wil naar het buitenland, hoe pak ik dit aan?” Ook dat is innovatie. Innoveren kan best een ingewikkeld en indrukwekkend proces zijn, maar moet volgens Kennispoort geen reden zijn om niet te beginnen. Het is van belang om in stappen te denken en Kennispoort ondersteunt daarbij graag, van idee tot realisatie.

Gemeente Noordoostpolder is aangesloten bij Regio Zwolle, ondernemers uit Noordoostpolder kunnen deelnemen aan alle diensten en regelingen van Kennispoort. Sinds 1 november 2017 is John de Vlieger innovatieadviseur bij Kennispoort Regio Zwolle, als opvolger van Sander Polman. De Vlieger is bereikbaar via john@kennispoortregiozwolle.nl of 06 11195610.