Monica Klement, Twan Hakvoort, Hielke Visserman en Linda Verduin (foto Pim van der Maden)
Monica Klement, Twan Hakvoort, Hielke Visserman en Linda Verduin (foto Pim van der Maden)

Eens per jaar worden ondernemers in het zonnetje gezet. Samen met Twan Hakvoort, voorzitter van Bedrijven Voor Noordoostpolder (BVN), bezocht wethouder Linda Verduin met Monica Klement van Economische Zaken een aantal van hen op de Dag van de Ondernemer.

De drie gingen langs met taart, bloemen én waardering. Ze bezochten Maartje Jonker-Douma, loopbaancoach bij bureau Mooi Werk in Emmeloord, Mark Hilderink, eigenaar van TCM Marknesse, Hidde van Ulsen, mede-eigenaar van Fourage.nl, Matthijs Maes, eigenaar van Boomkwekerij Maes in Luttelgeest en Hielke Visserman, eigenaar van Agridokter machinebouw in Creil.
Een diversiteit aan ondernemers die samen een mooie vertegenwoordiging zijn van polderondernemers: de agrisector, maakindustrie, de jonge eigenaren van de boomkwekerij en de loopbaancoach.
‘Dat wij de tubes van TCM terugvonden bij de Agridokter en letterlijk met de voeten in de klei stonden bij Hidde van Ulsen op het land in Marknesse geeft aan dat de Noordoostpolder uitblinkt in samenwerking en flexibiliteit. Want ook al heb je een eigen bedrijf, soms gaan akkerbouwzaken even voor en moeten de wortelen er gewoon nu uit. Bezoek van de wethouder of niet’, vertelt Verduin.