Dagvoorzitter Tineke Stuifzand, wethouder Linda Verduin en ondernemer Twan Hakvoort (foto Sjors Evers)
Dagvoorzitter Tineke Stuifzand, wethouder Linda Verduin en ondernemer Twan Hakvoort (foto Sjors Evers)

Samen met Bedrijven Voor Noordoostpolder hield de gemeente in oktober het symposium Samen sterk in de regio bij Vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Hier werd de kracht van samenwerking benadrukt en ondernemers werden attent gemaakt op programma’s als Upgrade jezelf Regio Zwolle. Horizon Flevoland gaf voorlichting over subsidies en regelingen.

Dagvoorzitter Tineke Stuifzand van 10 voor je dag presenteerde het symposium op originele wijze. Nicolaas Duin zorgde voor de muzikale omlijsting, waarbij de muziek een metafoor was voor luisteren, verbinden, structuur, (bedrijfs-) cultuur en passie.
Upgrade jezelf Regio Zwolle helpt werkgevers te investeren in werknemers en zzp’ers te investeren in zichzelf. Upgrade Jezelf vergoedt 50 procent van de kosten van scholing. Naast inspirerende verhalen, handige tools én een netwerk van specialisten bieden zij een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds voor de cofinanciering van vakinhoudelijke, functiegerichte of transitieopgaven gerichte her-, bij- en omscholing van werknemers.
Meer informatie nodig? Mail met annemarie.van.zadelhoff@upgradejezelfregiozwolle.nl.

Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, die ondernemers uit de provincie die willen groeien, ondersteunt. Zijn ondernemers op zoek naar een financiering of hebben ze hulp nodig bij het zetten van de volgende groeistap of internationale ambities? Horizon kan helpen. Meer informatie is verkrijgbaar bij rob@horizonflevoland.nl, thuan@horizonflevoland.nl en leon@horizonflevoland.nl.

Kennispoort Regio Zwolle is er voor alle ondernemers in Regio Zwolle en helpt bij innoveren, vernieuwend te ondernemen en internationaal zakendoen. Zij geven onafhankelijk, kosteloos en praktisch advies over het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Verder inspireren zij ondernemers, delen kennis en brengen bedrijven samen via evenementen. Meer weten? Mail met bart@kennispoortregiozwolle.nl.