Ondernemer Centraal december 2019

De provincie gaat on tour om ondernemers bij Floriade 2022 te betrekken. Op 28 januari 2020 komt de roadshow naar Noordoostpolder. Meld u aan voor de bijeenkomst en denk mee!

Tijdens de lunchbijeenkomst wordt uitgebreide informatie gegeven over de Floriade die van april tot en met oktober 2022 in Almere gehouden wordt, maar waar de hele provincie nu al van kan profiteren. Daarom wordt vervolgens in verschillende break-outsessies gekeken naar de kansen en mogelijkheden voor ondernemers in Noordoostpolder. De Floriade biedt Flevolandse ondernemers namelijk een uitgelezen kans om hun ontwikkelingen en innovaties op het gebied van voeding, energie, groen en gezondheid aan een (inter)nationaal publiek te tonen. En om nieuwe relaties te leggen met bedrijven en organisaties.

Provincie Flevoland wil als gastheer optreden voor de hele provincie. Op het terrein bouwt de provincie het Innovatiepaviljoen. Een aansprekend gebouw dat het verhaal van Flevoland laat zien. Over de invulling daarvan wil de provincie ook tijdens de roadshow met ondernemers in gesprek. Daarnaast moet het gastheerschap in heel de provincie vorm krijgen. Kernvragen zijn dus hoe je als ondernemer zichtbaar kan zijn op de Floriade en hoe de Floriade zichtbaar kan zijn in de Noordoostpolder.

Denk en praat mee!

Wat?

Roadshow Floriade 2022

Wanneer?

Dinsdag 28 januari 2020 van 12.00 – 13.30 uur

Aanmelden via ondernemen@noordoostpolder.nl