Ondernemer Centraal maart 2018

Na de succesvolle eerste editie organiseren de gemeente en het bedrijfsleven een tweede Week van de Ondernemer van donderdag 17 mei t/m vrijdag 25 mei 2018.


17 mei Business Voice Ondernemersontbijt


Business Voice is een nieuw concept waarbij een aantal ondernemers met groeiambitie zichzelf in een eerlijke en overtuigende presentatie laat zien: wat doe ik en waar loop ik tegen aan. Een gevestigde ondernemer die zich ‘getriggerd’ voelt, biedt hulp aan. Dit kan variëren van advies over marketing tot een introductie in het netwerk van de gevestigde ondernemer of een dagdeel meelopen.


17 mei Businessmiddag Golfclub

In samenwerking met de businessclub van Golfclub Emmeloord wordt er evenals vorig jaar weer een golftoernooi gehouden, met een clinic voor beginnende golfers.


22 mei Lunch & Learn

Tijdens de lunchbijeenkomst komen actuele thema’s aan bod, zoals de gevolgen van de Brexit, de privacywet en de energienormen voor bedrijfsgebouwen.


23 mei NOPTALK


Een NOPTALK over ‘Kansen in de regio’, met name ten aanzien van de ontwikkeling van Flevokust Haven (vervoer over water), Lelystad Airport en de Floriade 2022.


23 mei Inspiratieavond starters

De inspiratieavond is bedoeld voor startende ondernemers en zelfstandige professionals. Zij kunnen deelnemen aan verschillende workshops. Deze gaan over praktische ondernemerszaken en over persoonlijke ontwikkeling van ondernemersvaardigheden.


24 mei Netwerkavond


De netwerkavond voor alle ondernemers van Noordoostpolder wordt gehouden bij The Potato Company, winnaar van de Ondernemersprijs 2017.


25 mei Open bedrijvenroute

De Week van de Ondernemer wordt afgesloten met een nieuw element. Meerdere bedrijven zetten die dag hun deuren open en geven een rondleiding door het bedrijf.

 Inschrijven voor de bijeenkomsten en activiteiten is noodzakelijk.
Op weekvandeondernemernop.nl staat het volledige programma. Hier kan men zich per evenement aanmelden.